KUPO Master C-Stand 40″ with Turtle Base KIT (Black)


KUPO Master C-Stand 40″ s Turtle Base KIT (čierny) je robustný a všestranný stojan pre osvetlenie a fotografické vybavenie. Kľúčové vlastnosti zahŕňajú 40-palcovú výšku, odnímateľnú základňu typu “turtle” pre jednoduchú prepravu a skladovanie, a pevné oceľové konštrukcie pre maximálnu stabilitu a odolnosť. Výhody zahŕňajú rýchlu montáž a demontáž, vysokú nosnosť a flexibilitu v nastavení výšky a uhla. Unikátnym predajným bodom je jeho spoľahlivosť a profesionálna kvalita, ideálna pre náročné fotografické a filmové produkcie.

KUPO Master C-Stand 40″ s Turtle Base KIT (Čierny)

Objavte dokonalý nástroj pre profesionálnych fotografov a filmárov – KUPO Master C-Stand 40″ s Turtle Base KIT v elegantnej čiernej farbe. Tento robustný a všestranný stojan je navrhnutý tak, aby splnil všetky vaše potreby pri osvetľovaní a podpore rôznych zariadení na scéne.

**Kľúčové vlastnosti:**

1. **Robustná konštrukcia:** Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, KUPO Master C-Stand zaručuje maximálnu stabilitu a odolnosť, čo ho robí ideálnym pre náročné profesionálne použitie.

2. **Turtle Base:** Unikátna Turtle Base umožňuje rýchle a jednoduché rozloženie a zloženie stojana, čo šetrí čas a zvyšuje efektivitu práce. Základňa je odnímateľná, čo uľahčuje transport a skladovanie.

3. **Nastaviteľná výška:** S maximálnou výškou 40 palcov (približne 102 cm) poskytuje tento stojan flexibilitu pri umiestňovaní svetiel a iných zariadení presne tam, kde ich potrebujete.

4. **Grip Head a Arm:** Súčasťou balenia je aj grip head a 40-palcové rameno, ktoré umožňujú presné nastavenie a bezpečné upevnenie svetiel, reflektorov, difúzorov a ďalších príslušenstiev.

5. **Čierna povrchová úprava:** Elegantná čierna povrchová úprava nielenže vyzerá profesionálne, ale tiež minimalizuje odrazy svetla, čo je kľúčové pri fotografovaní a natáčaní.

**Výhody:**

– **Stabilita a bezpečnosť:** Vďaka robustnej konštrukcii a pevnej základni môžete byť istí, že vaše vybavenie bude bezpečne upevnené a stabilné aj v náročných podmienkach.
– **Flexibilita a všestrannosť:** Nastaviteľná výška a priložené príslušenstvo umožňujú široké spektrum použitia, od štúdiových svetiel po rôzne fotografické a filmové príslušenstvo.
– **Jednoduchá manipulácia:** Rýchle rozloženie a zloženie stojana šetrí čas a energiu, čo je neoceniteľné pri dynamických pracovných podmienkach.

KUPO Master C-Stand 40″ s Turtle Base KIT (Čierny) je nepostrádateľným pomocníkom pre každého profesionála, ktorý hľadá spoľahlivý, flexibilný a odolný stojan pre svoje osvetľovacie a podporné potreby. Investujte do kvality a výkonu, ktorý vám tento vynikajúci produkt ponúka.