,

LEE Filter Neutral Density 0.3 ND (209) 1m

Availability:

Nie je na sklade


LEE Filter Neutral Density 0.3 ND (209) 1m je špičkový produkt navrhnutý pre profesionálnych fotografov a filmárov, ktorí hľadajú dokonalú kontrolu nad expozíciou a svetelnými podmienkami. Tento neutrálny šedý filter s hustotou 0.3 (1 stop) je ideálny pre situácie, kde je potrebné znížiť množstvo svetla vstupujúceho do objektívu bez ovplyvnenia farebného podania.

Vyrobený z vysoko kvalitného optického skla, LEE Filter ND 0.3 zaručuje maximálnu čistotu a minimálne skreslenie obrazu. Jeho precízne spracovanie zabezpečuje rovnomerné zníženie svetla, čo umožňuje dlhšie expozičné časy a väčšiu hĺbku ostrosti. Tento filter je neoceniteľný pri fotografovaní krajiny, architektúry alebo pri vytváraní dramatických efektov s pohybujúcimi sa objektmi, ako sú vodopády alebo mraky.

LEE Filter ND 0.3 je kompatibilný s rôznymi držiakmi filtrov LEE, čo umožňuje jednoduchú integráciu do vášho existujúceho vybavenia. Jeho rozmery 1 meter poskytujú dostatočnú flexibilitu pre rôzne aplikácie a kreatívne využitie. Filter je tiež odolný voči poškriabaniu a poveternostným vplyvom, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných podmienkach.

Hlavné výhody LEE Filter Neutral Density 0.3 ND (209) 1m zahŕňajú:
– Precízne zníženie svetla o 1 stop bez ovplyvnenia farebného podania
– Vysoká kvalita optického skla pre maximálnu čistotu obrazu
– Kompatibilita s rôznymi držiakmi filtrov LEE
– Odolnosť voči poškriabaniu a poveternostným vplyvom
– Ideálny pre dlhšie expozičné časy a väčšiu hĺbku ostrosti

LEE Filter Neutral Density 0.3 ND (209) 1m je nepostrádateľným nástrojom pre každého, kto chce posunúť svoje fotografické a filmárske schopnosti na vyššiu úroveň. S týmto filtrom získate kontrolu nad svetlom a expozíciou, čo vám umožní vytvárať úchvatné a profesionálne zábery v akýchkoľvek podmienkach.

Katalógové číslo: LEE_FILTER_NEUTRAL_DENSITY_0_3_ND_209_1M Kategórie: ,