, ,

SmallRig Left Side Handle Wooden Grip ARRI Rosette 1891


SmallRig Ľavá Bočná Rukoväť Drevený Grip ARRI Rosette 1891

Objavte dokonalú kombináciu funkčnosti a estetiky s SmallRig Ľavou Bočnou Rukoväťou Drevený Grip ARRI Rosette 1891. Táto ergonomicky navrhnutá rukoväť je ideálnym doplnkom pre profesionálnych filmárov a fotografov, ktorí hľadajú spoľahlivé a štýlové riešenie pre svoje kamery.

**Kľúčové vlastnosti:**

– **Ergonomický dizajn:** Rukoväť je vyrobená z vysoko kvalitného dreva, ktoré poskytuje pohodlný a pevný úchop, čím znižuje únavu pri dlhodobom natáčaní.
– **Kompatibilita s ARRI Rosette:** Vďaka ARRI Rosette montážnemu systému je rukoväť kompatibilná s rôznymi kamerovými klietkami a príslušenstvom, čo zaručuje flexibilitu a univerzálnosť.
– **Nastaviteľnosť:** Rukoväť je plne nastaviteľná, čo umožňuje prispôsobiť jej polohu podľa individuálnych potrieb a preferencií používateľa.
– **Odolnosť a trvanlivosť:** Vyrobená z prémiových materiálov, táto rukoväť je navrhnutá tak, aby vydržala aj v náročných podmienkach a poskytovala dlhodobú spoľahlivosť.
– **Jednoduchá inštalácia:** Rukoväť je ľahko inštalovateľná a demontovateľná, čo šetrí čas a zjednodušuje prácu na pľaci.

**Výhody:**

– **Zlepšená stabilita:** Ergonomický tvar a kvalitné materiály zaručujú pevný úchop, čo prispieva k lepšej stabilite a kontrole nad kamerou.
– **Profesionálny vzhľad:** Elegantný drevený dizajn dodáva vašej výbave profesionálny a esteticky príjemný vzhľad.
– **Flexibilita pri natáčaní:** Možnosť prispôsobenia polohy rukoväte umožňuje pohodlné natáčanie z rôznych uhlov a perspektív.
– **Kompatibilita s rôznymi systémami:** Vďaka ARRI Rosette montážnemu systému je rukoväť kompatibilná s množstvom rôznych zariadení, čo zvyšuje jej univerzálnosť.

SmallRig Ľavá Bočná Rukoväť Drevený Grip ARRI Rosette 1891 je nevyhnutným doplnkom pre každého, kto chce zlepšiť svoju filmársku výbavu a dosiahnuť profesionálne výsledky. Investujte do kvality a pohodlia s týmto vynikajúcim produktom od SmallRig.

Katalógové číslo: SIDE_HANDLE_LEFT_SIDE_WOODEN_GRIP Kategórie: , ,