, ,

Zeiss Supreme Prime 21mm T1.5 PL


Objektívy Zeiss Supreme Prime T1.5 sú filmové objektívy určené pre profesionálnu kinematografiu. Vyznačujú sa clonou T1.5, ktorá umožňuje vynikajúci výkon pri nízkom osvetlení a tvorbu jemného bokehu. Sú navrhnuté pre plnoformátové senzory, poskytujú výnimočnú ostrosť a konzistentnú farebnú reprodukciu. Objektívy sú ľahké a kompaktné, pričom ponúkajú robustnú konštrukciu odolnú voči náročným podmienkam natáčania. S ich širokou kompatibilitou a vysokým optickým výkonom sú ideálnou voľbou pre profesionálnych filmárov usilujúcich sa o špičkovú kvalitu obrazu.

Zeiss Supreme Prime 21mm T1.5 PL

Objavte dokonalosť filmovej tvorby s objektívom Zeiss Supreme Prime 21mm T1.5 PL. Tento špičkový objektív je navrhnutý pre profesionálnych filmárov, ktorí vyžadujú najvyššiu kvalitu obrazu a spoľahlivosť v každej situácii. S ohniskovou vzdialenosťou 21mm a svetelnosťou T1.5 ponúka výnimočnú všestrannosť a schopnosť zachytiť úchvatné zábery aj v náročných svetelných podmienkach.

**Kľúčové vlastnosti:**

– **Vysoká svetelnosť T1.5:** Umožňuje natáčanie v slabom osvetlení a poskytuje nádherný bokeh efekt, ktorý dodáva záberom profesionálny vzhľad.
– **Široký uhol záberu:** 21mm ohnisková vzdialenosť je ideálna pre široké zábery, ktoré zachytávajú viac detailov a poskytujú divákovi pocit prítomnosti v scéne.
– **PL mount:** Kompatibilita s profesionálnymi filmovými kamerami, čo zaručuje maximálnu flexibilitu a jednoduchú integráciu do existujúceho vybavenia.
– **Vynikajúca optická kvalita:** Zeiss Supreme Prime objektívy sú známe svojou výnimočnou ostrosťou, kontrastom a farebnou vernosťou, čo zaručuje, že každý záber bude vyzerať úžasne.
– **Robustná konštrukcia:** Vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, tento objektív je odolný voči náročným podmienkam na pľaci a zaručuje dlhú životnosť.

**Výhody pre zákazníka:**

– **Profesionálna kvalita obrazu:** S objektívom Zeiss Supreme Prime 21mm T1.5 PL dosiahnete filmové zábery, ktoré ohromia každého diváka svojou čistotou a detailnosťou.
– **Flexibilita v tvorbe:** Vďaka širokému uhlu záberu a vysokej svetelnosti môžete experimentovať s rôznymi štýlmi a technikami natáčania, čo vám umožní realizovať vašu umeleckú víziu bez obmedzení.
– **Spoľahlivosť a odolnosť:** Tento objektív je navrhnutý tak, aby vydržal aj tie najnáročnejšie podmienky, čo vám umožní sústrediť sa na tvorbu bez obáv o technické problémy.
– **Jednoduchá integrácia:** Kompatibilita s PL mount systémom znamená, že môžete ľahko pripojiť objektív k vašej existujúcej filmovej kamere a začať natáčať bez zbytočných komplikácií.

Zeiss Supreme Prime 21mm T1.5 PL je investíciou do kvality a kreativity, ktorá vám umožní posunúť vaše filmové projekty na novú úroveň. Nech už natáčate celovečerný film, reklamu alebo dokument, tento objektív vám poskytne nástroje potrebné na vytvorenie nezabudnuteľných vizuálnych zážitkov.

Katalógové číslo: ZEISS_SUPREME_PRIME_21MM_T1_5_PL Kategórie: , ,