,

MagTape® Utility Matt Black 50mm x 50m

Availability:

Nie je na sklade


Magtape Utility matná čierna 50mm x 50m

Magtape Utility je nevyhnutným nástrojom pre každého profesionála aj domáceho majstra, ktorý hľadá spoľahlivé a všestranné riešenie pre svoje projekty. Táto matná čierna páska s rozmermi 50mm x 50m je navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu pevnosť a odolnosť v rôznych podmienkach.

**Vlastnosti a výhody:**

1. **Vysoká pevnosť a odolnosť:** Magtape Utility je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje vynikajúcu pevnosť a odolnosť voči roztrhnutiu. Je ideálna pre náročné aplikácie, kde je potrebná spoľahlivá fixácia.

2. **Matný povrch:** Matná čierna povrchová úprava nielenže dodáva páske elegantný vzhľad, ale tiež minimalizuje odrazy svetla, čo je ideálne pre použitie v divadlách, na filmových scénach alebo pri fotografovaní.

3. **Univerzálne použitie:** Táto páska je vhodná na širokú škálu aplikácií vrátane opráv, upevňovania káblov, maskovania, balenia a mnohých ďalších. Jej všestrannosť ju robí nepostrádateľnou v každej dielni alebo domácnosti.

4. **Jednoduché použitie:** Magtape Utility sa ľahko odvíja a aplikuje, čo šetrí čas a úsilie. Jej silné lepidlo zaručuje pevné a trvalé prichytenie na rôznych povrchoch, vrátane dreva, kovu, plastu a textílií.

5. **Odolnosť voči poveternostným vplyvom:** Táto páska je navrhnutá tak, aby odolávala extrémnym teplotám a vlhkosti, čo z nej robí ideálnu voľbu pre vonkajšie použitie.

6. **Ekonomické balenie:** S dĺžkou 50 metrov poskytuje Magtape Utility dostatok materiálu na viacero projektov, čo z nej robí ekonomicky výhodnú voľbu pre profesionálov aj domácich majstrov.

Magtape Utility matná čierna 50mm x 50m je dokonalým riešením pre všetky vaše potreby spojené s lepením a fixáciou. Jej kombinácia pevnosti, odolnosti a estetického vzhľadu ju robí ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý a všestranný produkt. Nech už potrebujete opraviť, upevniť alebo zamaskovať, Magtape Utility je tu, aby vám pomohla dosiahnuť profesionálne výsledky.

Katalógové číslo: MAGTAPE_UTILITY_MATNA_CIERNA_50MM_X_50M Kategórie: ,