Teradek Bolt 4K LT 750 HDMI TX


Teradek Bolt 4K LT 750 HDMI TX

Teradek Bolt 4K LT 750 HDMI TX je špičkový bezdrôtový video vysielač, ktorý prináša revolúciu v prenose videa v rozlíšení 4K. Tento kompaktný a výkonný zariadenie je navrhnuté pre profesionálnych filmárov, televíznych producentov a všetkých, ktorí potrebujú spoľahlivý a kvalitný prenos obrazu bez kompromisov.

### Kľúčové vlastnosti:
– **4K UHD Prenos**: Bolt 4K LT 750 HDMI TX podporuje prenos videa v rozlíšení až 4K pri 30 fps, čo zaručuje krištáľovo čistý obraz s vysokým rozlíšením.
– **Dosah až 750 stôp (cca 228 metrov)**: S dosahom až 750 stôp v otvorenom priestore, tento vysielač poskytuje dostatočnú flexibilitu pre rôzne produkčné prostredia.
– **Bezdrôtová technológia**: Využíva pokročilú bezdrôtovú technológiu, ktorá minimalizuje latenciu a zaisťuje stabilný prenos signálu bez výpadkov.
– **HDMI Vstup**: Vybavený HDMI vstupom, ktorý umožňuje jednoduché pripojenie k rôznym zdrojom videa, vrátane kamier, monitorov a ďalších zariadení.
– **Kompaktný dizajn**: Jeho kompaktné a ľahké prevedenie umožňuje jednoduchú inštaláciu a prenosnosť, čo je ideálne pre natáčanie v teréne.
– **Odolnosť a spoľahlivosť**: Vyrobený z kvalitných materiálov, Bolt 4K LT 750 HDMI TX je odolný voči nárazom a extrémnym podmienkam, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť v náročných produkčných prostrediach.
– **Jednoduché párovanie**: Funkcia automatického párovania umožňuje rýchle a bezproblémové nastavenie, čím šetrí čas a zvyšuje efektivitu práce.

### Výhody:
– **Vysoká kvalita obrazu**: S podporou 4K rozlíšenia poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu, ktorá je nevyhnutná pre profesionálne produkcie.
– **Flexibilita a mobilita**: Vďaka bezdrôtovému prenosu a kompaktnému dizajnu môžete natáčať kdekoľvek bez obmedzení káblami.
– **Spoľahlivosť**: Stabilný prenos signálu a odolná konštrukcia zaručujú, že sa môžete spoľahnúť na tento vysielač aj v tých najnáročnejších podmienkach.
– **Jednoduché použitie**: Intuitívne ovládanie a rýchle nastavenie umožňujú okamžité použitie bez zbytočných komplikácií.

Teradek Bolt 4K LT 750 HDMI TX je nepostrádateľným nástrojom pre každého, kto hľadá spoľahlivý a kvalitný bezdrôtový prenos videa. S jeho pokročilými funkciami a robustným dizajnom je ideálnou voľbou pre profesionálne produkcie, ktoré vyžadujú najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť.

Katalógové číslo: TERADEK_BOLT_4K_LT_750_HDMI Kategória: