,

KUPO Grip Head KCP-200B 2-1/2″ Gobo (Black)


KUPO Grip Head KCP-200B 2-1/2″ Gobo (Čierny)

Objavte dokonalý nástroj pre profesionálnych fotografov a filmárov – KUPO Grip Head KCP-200B 2-1/2″ Gobo v elegantnej čiernej farbe. Tento grip head je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu flexibilitu a spoľahlivosť pri práci s osvetlením a príslušenstvom.

**Špecifikácie a vlastnosti:**
– **Materiál:** Vyrobený z vysoko kvalitného hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu.
– **Povrchová úprava:** Čierna anodizácia pre elegantný vzhľad a zvýšenú odolnosť voči korózii.
– **Veľkosť:** 2-1/2″, ideálna pre širokú škálu aplikácií.
– **Kompatibilita:** Navrhnutý pre použitie s rôznymi typmi stojanov, ramien a príslušenstva, čo z neho robí univerzálny nástroj pre každé štúdio.

**Výhody:**
– **Presnosť a stabilita:** Vďaka precíznemu spracovaniu a robustnej konštrukcii poskytuje pevné uchytenie a stabilitu, čo je kľúčové pre profesionálne osvetlenie a nastavenie scény.
– **Jednoduché použitie:** Ergonomický dizajn umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie, čím šetrí čas a zvyšuje efektivitu práce.
– **Flexibilita:** Umožňuje presné polohovanie svetiel, reflektorov a iného príslušenstva, čo je nevyhnutné pre dosiahnutie požadovaných svetelných efektov a atmosféry.

**Prečo si vybrať KUPO Grip Head KCP-200B:**
Tento grip head je nepostrádateľným nástrojom pre každého, kto sa venuje profesionálnej fotografii alebo filmovej produkcii. Jeho robustná konštrukcia a univerzálnosť zaručujú, že bude spoľahlivým partnerom pri každom projekte. Či už pracujete v štúdiu alebo v exteriéri, KUPO Grip Head KCP-200B vám poskytne potrebnú podporu a flexibilitu na dosiahnutie dokonalých výsledkov.

Investujte do kvality a spoľahlivosti s KUPO Grip Head KCP-200B 2-1/2″ Gobo (Čierny) a posuňte svoje projekty na vyššiu úroveň.

Katalógové číslo: KUPO_GRIP_HEAD_KCP_200B_2_1_2_GOBO Kategórie: ,