,

ProGaff® Neon Tape Green 24mm x 22,8m


ProGaff® neon páska zelená 24mm x 22,8m

ProGaff® neon páska v žiarivej zelenej farbe je nepostrádateľným nástrojom pre každého profesionála, ktorý potrebuje spoľahlivé a viditeľné riešenie pre označovanie, upevňovanie a dekoráciu. S rozmermi 24mm x 22,8m ponúka dostatočnú dĺžku a šírku pre rôzne aplikácie, či už v divadle, na koncertoch, v televízii alebo pri organizovaní podujatí.

Táto páska je vyrobená z vysoko kvalitného bavlneného materiálu, ktorý je potiahnutý špeciálnym lepidlom, zaručujúcim pevné a trvanlivé priľnutie na rôzne povrchy. Jej neonová zelená farba je mimoriadne viditeľná aj v slabom osvetlení, čo ju robí ideálnou pre bezpečnostné označenia a navigačné značky.

Jednou z hlavných výhod ProGaff® neon pásky je jej jednoduché použitie. Páska sa ľahko odtrháva rukou, čo šetrí čas a zvyšuje efektivitu práce. Navyše, po odstránení nezanecháva žiadne zvyšky lepidla, čím sa minimalizuje riziko poškodenia povrchov.

ProGaff® neon páska je tiež odolná voči vode a oderu, čo zaručuje jej dlhú životnosť aj v náročných podmienkach. Je flexibilná a prispôsobivá, čo umožňuje jej použitie na nerovných a zakrivených povrchoch bez straty priľnavosti.

Vďaka svojim vynikajúcim vlastnostiam a širokému spektru použitia je ProGaff® neon páska zelená 24mm x 22,8m ideálnou voľbou pre profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivé a efektívne riešenie pre svoje projekty. Nech už ju použijete na označovanie káblov, vytváranie bezpečnostných značiek alebo dekoráciu, táto páska vám poskytne potrebnú viditeľnosť a spoľahlivosť.

Katalógové číslo: PROGAFF_NEON_TAPE_ZELENA_24MM_X_22_8M Kategórie: ,