-45%

TILTA Nucleus-M Hand Unit KIT


TILTA Nucleus-M Hand Unit KIT je profesionálny bezdrôtový systém pre ovládanie zaostrenia, clony a zoomu kamier. Kľúčové vlastnosti zahŕňajú presné ovládanie na vzdialenosť až 300 metrov, ergonomický dizajn pre pohodlné používanie, a kompatibilitu s rôznymi kamerovými systémami. Výhody zahŕňajú zvýšenú flexibilitu pri natáčaní, spoľahlivý výkon v náročných podmienkach a možnosť ovládania viacerých motorov súčasne. Unikátnym predajným bodom je jeho robustná konštrukcia a všestrannosť, čo ho robí ideálnym pre profesionálnych filmárov.

TILTA Nucleus-M Hand Unit KIT

TILTA Nucleus-M Hand Unit KIT je revolučný bezdrôtový systém ovládania objektívu, ktorý prináša neprekonateľnú presnosť a flexibilitu pre profesionálnych filmárov. Tento inovatívny kit je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu kontrolu nad zaostrovaním, clonou a zoomom, čím umožňuje dosiahnuť dokonalé zábery v každej situácii.

**Kľúčové vlastnosti:**

1. **Bezdrôtové ovládanie:** S dosahom až 300 metrov, TILTA Nucleus-M umožňuje bezdrôtové ovládanie objektívu, čo je ideálne pre dynamické a náročné natáčanie. Spoľahlivý signál zabezpečuje plynulé a presné ovládanie bez akýchkoľvek výpadkov.

2. **Kompatibilita:** Tento kit je kompatibilný s väčšinou filmových a digitálnych kamier, čo z neho robí univerzálny nástroj pre rôzne produkčné potreby. Jeho modulárny dizajn umožňuje jednoduchú integráciu s existujúcim vybavením.

3. **Ergonomický dizajn:** Hand Unit je navrhnutý s dôrazom na pohodlie a intuitívne ovládanie. Ergonomický tvar a kvalitné materiály zaručujú pohodlné držanie aj počas dlhých natáčacích dní.

4. **Presnosť a spoľahlivosť:** Vďaka pokročilým motorom a presným senzorom poskytuje TILTA Nucleus-M mimoriadnu presnosť pri ovládaní zaostrovania, clony a zoomu. To umožňuje filmárom dosiahnuť profesionálne výsledky s minimálnym úsilím.

5. **Dlhá výdrž batérie:** S výkonnými batériami, ktoré poskytujú dlhú výdrž, môžete natáčať bez obáv z nečakaného vybitia. Rýchle nabíjanie zabezpečuje, že ste vždy pripravení na ďalší záber.

6. **Jednoduché nastavenie:** TILTA Nucleus-M je navrhnutý tak, aby bol ľahko nastaviteľný a použiteľný. Intuitívne rozhranie a rýchle párovanie motorov s ovládačom umožňujú rýchle spustenie a minimalizujú prestoje počas natáčania.

**Výhody:**

– **Flexibilita:** Umožňuje filmárom pracovať v rôznych prostrediach a podmienkach, či už ide o natáčanie v interiéri alebo exteriéri.
– **Profesionálna kvalita:** Zabezpečuje vysokú kvalitu záberov, čo je kľúčové pre profesionálne produkcie.
– **Efektivita:** Znižuje čas potrebný na nastavenie a úpravy, čím zvyšuje celkovú efektivitu natáčania.

TILTA Nucleus-M Hand Unit KIT je nepostrádateľným nástrojom pre každého filmára, ktorý hľadá spoľahlivé a presné riešenie pre ovládanie objektívu. S jeho pokročilými funkciami a robustným dizajnom je pripravený zvládnuť aj tie najnáročnejšie produkčné výzvy.