,

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)


DJI Mic 2 (2 TX 1 RX Charging Case) je bezdrôtový mikrofónový systém s dvoma vysielačmi a jedným prijímačom, ideálny pre tvorcov obsahu, vlogerov a novinárov. Kľúčové vlastnosti zahŕňajú vysokú kvalitu zvuku, jednoduché párovanie, dlhú výdrž batérie a kompaktný nabíjací obal. Výhody zahŕňajú flexibilitu pri nahrávaní, spoľahlivý prenos signálu a možnosť nahrávania na viacerých zariadeniach. Unikátnym predajným bodom je jeho všestrannosť a prenosnosť, čo umožňuje profesionálne nahrávanie kdekoľvek.

DJI Mic 2 (2 TX 1 RX Charging Case)

DJI Mic 2 je revolučný bezdrôtový mikrofónový systém, ktorý prináša profesionálnu kvalitu zvuku do vašich rúk. Tento systém obsahuje dva vysielače (TX) a jeden prijímač (RX), všetko uložené v elegantnom a praktickom nabíjacom puzdre, ktoré zaručuje, že budete vždy pripravení na akciu.

**Kľúčové vlastnosti:**

1. **Dvojitý vysielač:** DJI Mic 2 je vybavený dvoma vysielačmi, čo umožňuje simultánne nahrávanie dvoch zvukových zdrojov. Ideálne pre rozhovory, podcasty, vlogy a ďalšie situácie, kde je potrebné zachytiť viacero hlasov s krištáľovo čistou kvalitou.

2. **Vysoká kvalita zvuku:** S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz a vzorkovacou frekvenciou 48 kHz, DJI Mic 2 poskytuje bohatý a detailný zvuk, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších audiofilov.

3. **Bezdrôtová sloboda:** S dosahom až 250 metrov v otvorenom priestore, tento mikrofónový systém vám poskytuje slobodu pohybu bez obáv o stratu signálu. Ideálne pre dynamické natáčanie a živé vystúpenia.

4. **Dlhá výdrž batérie:** Nabíjacie puzdro nielenže chráni a prenáša vaše zariadenia, ale tiež ich nabíja. S plne nabitým puzdrom môžete očakávať až 15 hodín nepretržitého používania, čo je viac než dosť pre celodenné natáčanie.

5. **Jednoduché použitie:** DJI Mic 2 je navrhnutý s dôrazom na jednoduchosť a intuitívnosť. Automatické párovanie, dotykové ovládanie a jasný OLED displej na prijímači zaručujú, že nastavenie a ovládanie je hračkou.

6. **Univerzálna kompatibilita:** Systém je kompatibilný s rôznymi zariadeniami vrátane kamier, smartfónov, počítačov a ďalších. V balení nájdete aj potrebné káble a adaptéry, aby ste mohli začať nahrávať okamžite.

**Výhody:**

– **Profesionálna kvalita zvuku:** Zachyťte každý detail a nuance s výnimočnou čistotou.
– **Flexibilita a mobilita:** Bezdrôtový dizajn a dlhý dosah vám umožňujú slobodne sa pohybovať.
– **Dlhá výdrž:** Nabíjacie puzdro zabezpečuje, že vaše zariadenia budú vždy pripravené na použitie.
– **Jednoduché ovládanie:** Intuitívne rozhranie a automatické funkcie zjednodušujú celý proces nahrávania.
– **Široká kompatibilita:** Pripojte sa k rôznym zariadeniam bez problémov.

DJI Mic 2 (2 TX 1 RX Charging Case) je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivý a vysoko kvalitný bezdrôtový mikrofónový systém. Či už ste profesionálny tvorca obsahu, novinár alebo nadšenec, tento systém vám poskytne všetko, čo potrebujete na dosiahnutie dokonalého zvuku.